Uitstapje van eerste woensdaggroep dames

Al geruime tijd hadden we het tijdens de kooklessen erover om eens te gaan dineren bij Restaurant O & O te Sint Willibrord.

Eindelijk is het ervan gekomen en op vrijdag 18 februari jl. hadden we voor 11 dames en onze chef, de heer Jan Wittebols, een tafel gereserveerd in de serre van genoemd restaurant. We werden verwelkomd met een glas heerlijke Japanse Sparkling Saké.

De amuse bestond uit een kopje aardappelsoep gevuld met krab en een krokant gefrituurd kikkerbilletje afgewerkt met een dun streepje wasabimayonaise.

Als voorgerecht kregen we gemarineerde zalm met een puntje wasabi, een gefrituurd stukje krab (jammer dat deze wederom was gefrituurd) en een gemarineerde oester.

Het hoofdgerecht bestond uit een entrecote met een groene pepersaus en een stukje lamsrack met Oosterse saus: opgemaakt op wat verschillende soorten champignons. Vergezeld van 2 soorten rijst.

Als dessert serveerde men ons kaneelijs met een sesam-kletskopkoekje en een potje gevuld met rode vruchtenmarmelade.

Als afsluiting werd gekozen voor oa. French-, Irish Coffee en muntthee. Velen van ons werden gebracht en gehaald door hun partners. Het was een leuke, gezellige avond met heerlijk eten en zeker voor herhaling vatbaar.

Namens de eerste woensdaggroep Dames
Lianne Parel-de Weert